Työpajat ja valinnainen ohjelma

HUOM! Työpajoista löydät ajantasaiset tiedot Johtajatulien Osallistujan oppaasta.

Johtajatulille on tulossa noin 300 etukäteen valittavaa työpajaa, puheenvuoroa ja vertaisverstasta.

Lauantain työpajat ovat osallistavia, ja ne toteutetaan noin 30 henkilön ryhmissä. Puheenvuorot esitetään lavoilla, ja niitä kuuntelemaan pääsee isompi joukko ihmisiä. Pääpuheenvuorot ovat tarjolla kaikille osallistujille, eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua.

Vertaisverstaat toteutetaan sunnuntaina. Niissä verstaiden vetäjiksi ilmoittautuneet osallistujat jakavat omia taitojaan ja kiinnostuksen kohteitaan toisille osallistujille. Verstaiden aiheet ovat vapaamuotoisempia ja sisältävät kaikkea venyttelystä tulen teon opetteluun.

Ohjeet ilmoittautumiseen

  1. Selaile teemoja, pajoja ja verstaita sivustolla. Merkitse talteen kiinnostavimpien ohjelmien numero ja nimi.
  2. Lopullinen valinta tehdään ilmoittautumisjärjestelmä Kuksassa. Työpajoihin, puheenvuoroihin ja vertaisverstaisiin ilmoittaudutaan siellä tapahtumailmoittautumisen tapaan. Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin Kuksaan ja ohjeet lähempänä ilmoittautumisen alkua.
  3. Kuksassa työpajoihin ilmoittautuessasi valitset itseäsi eniten kiinnostavat teemat. Tämän lisäksi voit valita 10 työpajaa ja vertaisverstasta. Osallistujat jaetaan lauantain työpajoihin ja sunnuntain vertaisverstaisiin ilmoittautumisten perusteella.
  4. Saat sähköpostiisi tiedon sinulle valituista työpajoista sekä vertaisverstaasta viimeistään xx.xx.2023