Ohjelma

Johtajatulien ohjelma herättää tunteita, haastaa ajattelemaan ja tarjoaa hengähdyshetken arjen keskelle. Ohjelma rakentuu tapahtuman kolmen teeman ympärille. Teemoina kestävyys, hyvinvointi ja empatia näkyvät niin työpajoissa kuin tapahtuman erilaisissa aktiviteeteissakin. Johtajatulilla pääset istumaan mättäälle ja kuuntelemaan puhujia eri taustoilla, osallistumaan työpajoihin pienissä ryhmissä sekä osallistumaan valintasi mukaan esimerkiksi urheilullisiin tai rauhallisempiin aktiviteetteihin, keskustelemaan ja halutessasi tekemään käsin. Pääset istumaan nuotion äärelle ja nukkumaan telttaan.

Johtajatulien 2021 ohjelma tarkentuu kevään aikana ja työpajailmoittautuminen tapahtuu varsinaisen ilmoittautumisen jälkeen elokuussa.

Johtajatulilla on jo yli 200 ilmoitettua työpajanpitäjää!

Tällä hetkellä käymme tarkentavia keskusteluja sisällöistä ja teemme aikataulutuksia, joten emme ihan vielä julkaise tarkkoja työpajakuvauksia, mutta nyt voimme jo raottaa vähän mitä on tulossa!  Julkaisemme kaikki työpajat ja tarkat aiheet kesäkuussa, ja työpajoihin ilmoittaudutaan erikseen.

Yhteen työpajaan osallistuu 20-30 henkilöä aiheesta ja toteutustavasta riippuen, useimmissa työpajoissa kokoonnutaan metsän siimekseen, mutta aiemmilla Johtajatulilla on nähty työpajoja jotka ovat toteutettu meloen, vaeltaen tai jopa saunassa! Työpajoissa vetäjä keskusteluttaa, innostaa ja alustaa valitsemasi aiheeseen liittyen. Vuoden 2021 Johtajatulilla työpajat on jaettu ainakin kolmeen kategoriaan teemoittain.

Empatia-teeman alla voit oppia ihmisten kohtaamisesta, valmentavasta johtamisesta, moninaisuudesta, vuorovaikutuksesta, mitä empatia tarkoittaa arvona ja miten hoitaa johtajana hankalatkin tilanteet.

Hyvinvointi-teemaan löytyy työpajoja stressin hallinnasta, oman ja muiden hyvinvoinnin johtamisesta ja vuorovaikutuksesta.

Kestävyys-teemaan alla näkyvät seuraavat aiheet: oman oppimisen johtaminen, muutoksen johtaminen, kestävyyden huomioiminen ja rajoittavat pelot.

Haluatko jakaa osaamistasi?

Johtajatulilla jokaisella osallistujalla on jotain annettavaa – siksipä tapahtumassa järjestetään sunnuntaina sankka joukko vertaisverstaita, joissa kuka tahansa osallistuja voi päästä jakamaan omaa osaamistaan!

Aihe voi liittyä mihin tahansa – oli se sitten vinkki työelämään, rentouttava hengitysharjoitus tai vaikka matkablogin perustaminen. Mieti siis, mitä juuri sinä tai kaverisi osaatte ja lähde mukaan jakamaan osaamistasi kiinnostuneille ihmisille! Verstaita voi vetää yksin, yhdessä tai porukalla.

Lue lisää vertaisverstaista ja ilmoittaudu pitäjäksi

Tulet syttyvät perjantaina

Johtajatulet syttyvät perjantaina lukuisilla nuotiopiireillä, joissa ihmiset pääsevät tapaamaan vanhoja tuttuja ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Nuotiot syttyvät heti illan hämärtyessä ja palavat yöhön asti sen mukaan, miten tulisteluinnokkuutta riittää.

Nuotiopiirejä voi koota kuka tahansa – päätä vain aihe ja kutsu nuotio koolle!

Lue lisää ja ilmoita oma nuotiosi mukaan

Viikonlopun alustava aikataulu

Viikonlopun aikataulu tarkentuu tapahtuman suunnittelun edetessä, päivitämme tietoja tälle sivulle!

Perjantai Lauantai Sunnuntai
Saapuminen
Päivällinen
Johtajatulien avajaiset
Iltanuotiot
Iltapala
Aamupala
Pääpuheenvuoro
Työpajat 1 (n. 75 min)
Lounas
Työpajat 2 (n. 75 min tai 90 min) / puheenvuorot
Syödään yhdessä -päivällinen
Seminaaripäivän päätös, pääpuheenvuoro
Elämysohjelmaa alueella illan ja yön aikana & iltapala
Aamupala
Vertaisverstaita
Pääpuheenvuoro tapahtuman päätös
Lounas
Kotiinpaluu