Ohjelma

Johtajatulien ohjelma herättää tunteita, haastaa ajattelemaan ja tarjoaa hengähdyshetken arjen keskelle. Ohjelma rakentuu tapahtuman kolmen teeman ympärille. Teemoina kestävyys, hyvinvointi ja empatia näkyvät niin työpajoissa kuin tapahtuman erilaisissa aktiviteeteissakin. Johtajatulilla pääset istumaan mättäälle ja kuuntelemaan puhujia eri taustoilla, osallistumaan työpajoihin pienissä ryhmissä sekä osallistumaan valintasi mukaan esimerkiksi urheilullisiin tai rauhallisempiin aktiviteetteihin, keskustelemaan ja halutessasi tekemään käsin. Pääset istumaan nuotion äärelle ja nukkumaan telttaan.

Johtajatulilla on jo yli 200 ilmoitettua työpajanpitäjää!

Yhteen työpajaan osallistuu 20-30 henkilöä aiheesta ja toteutustavasta riippuen, useimmissa työpajoissa kokoonnutaan metsän siimekseen, mutta aiemmilla Johtajatulilla on nähty työpajoja jotka ovat toteutettu meloen, vaeltaen tai jopa saunassa! Työpajoissa vetäjä keskusteluttaa, innostaa ja alustaa valitsemasi aiheeseen liittyen. Vuoden 2021 Johtajatulilla työpajat on jaettu ainakin kolmeen kategoriaan teemoittain.

Empatia-teeman alla voit oppia ihmisten kohtaamisesta, valmentavasta johtamisesta, moninaisuudesta, vuorovaikutuksesta, mitä empatia tarkoittaa arvona ja miten hoitaa johtajana hankalatkin tilanteet.

Hyvinvointi-teemaan löytyy työpajoja stressin hallinnasta, oman ja muiden hyvinvoinnin johtamisesta ja vuorovaikutuksesta.

Kestävyys-teemaan alla näkyvät seuraavat aiheet: oman oppimisen johtaminen, muutoksen johtaminen, kestävyyden huomioiminen ja rajoittavat pelot.

Tulet syttyvät perjantaina

Johtajatulet syttyvät perjantaina lukuisilla nuotiopiireillä, joissa ihmiset pääsevät tapaamaan vanhoja tuttuja ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Nuotiot syttyvät heti illan hämärtyessä ja palavat yöhön asti sen mukaan, miten tulisteluinnokkuutta riittää.

Viikonlopun aikataulu

Katso viikonlopun aikataulu Osallistujan oppaasta:

Osallistujan oppaan etusivu

Viikonlopun aikataulu