Ohjelma

Johtajatulien ohjelma herättää tunteita, haastaa ajattelemaan ja tarjoaa hengähdyshetken arjen keskelle. Ohjelma rakentuu tapahtuman kolmen teeman ympärille. Teemat näkyvät niin työpajoissa kuin tapahtuman erilaisissa aktiviteeteissakin. Johtajatulilla pääset istumaan mättäälle ja kuuntelemaan puhujia eri taustoilla, osallistumaan työpajoihin pienissä ryhmissä sekä osallistumaan valintasi mukaan esimerkiksi urheilullisiin tai rauhallisempiin aktiviteetteihin, keskustelemaan ja halutessasi tekemään käsin. Pääset istumaan nuotion äärelle ja nukkumaan telttaan.

Johtajatulien ohjelma jakaantuu kolmeen päätyyppiin: yhteisohjelma, seminaariohjelma ja elämysohjelma.
Yhteistä ohjelmaa ovat mm. avajaiset, päättäjäiset, pääpuhujien puheet ja sunnuntai-aamuna Maailman suurin dialogi

Seminaariohjelmaan kuuluvat työpajat, vertaisverstaat ja teemalavoilla tarjottavat puheenvuorot.
Ne järjestetään kolmessa aikaikkunassa lauantaina 26. elokuuta: klo 11.00 – 12.15, 14.00 – 15.15 ja 15.45 – 17.00.
Seminaariohjelma esitellään ohjelmanvalintatyökalu Pajauttimessa. Osallistujat ovat esittäneet ohjelmatoiveensa Pajauttimessa ja saaneet Pajauttimeen tiedon omasta seminaariohjelmastaan viikolla 30.

Elämysohjelmaa on tarjolla erityisesti seminaariohjelman aikana ja iltaisin. Joihinkin elämysohjelman verstaisiin ilmoittaudutaan Pajauttimessa. Niihin, joissa on rajoitettu osallistujamäärä (esim. Tikusta asiaa -pt-kisa), ilmoittaudutaan lomakkeella (linkki kunkin elämysohjelman kohdalla). Osaan elämysohjelmasta ei tarvitse ilmoittautua etukäteen (esim. kylmistä rasteista koostuva rikosmysteeri)

Lisäksi perjantai-iltana on tarjolla eri teemojen ympärille rakentuvia nuotiorinkejä, ja lauantaina ensimmäistä kertaa järjestettävä Kipinätori, jossa on mm. yhteistyökumppanien pisteitä.

Alla alustava ohjelmarunko, joka täsmentyy vielä myöhemmin