Elämysohjelma

Johtajatulilla on mahdollisuus koota itselleen sopiva kattaus elämysohjelmaa, halusit sitten urheilla, rentoutua, syventyä keskusteluihin tai opetella täysin uuden taidon. Alla lyhyesti kerättynä viikonlopun elämysohjelmatärppejä. Tarkempia tietoja sekä aikatauluja näille on luvassa vielä lähempänä tapahtumaa.

Tutustu elämysohjelmaan tarkemmin Osallistujan oppaasta.

Perjantai

Perjantaina on mahdollisuus tutustua eri aiheisiin ja uusiin ihmisiin iltanuotioilla. Voit käydä keskustelua liittyen johtajuuteen eri teemoilla, tutustua metsästykseen, jakaa eräkokemuksiasi, jutella kirjallisuudesta tai tutustua tuleviin partiotapahtumiin.

Halutessasi voit myös varata nuotiopaikan, jossa voit itse päättää teeman ja toivottaa muut tervetulleeksi mukaan keskusteluun.

Lauantai

Läpi lauantain on tarjolla kattavasti erilaista elämysohjelmaa. Liikunnallisesta ohjelmasta kiinnostuneet pääsevät melomaan ja suunnistamaan tai voivat haastaa itseään korikiipeilyssä. Käsitöissä voit askarrella itsellesi korvakorut tai auttaa luontoa rakentamalla hyönteishotellin.

Rentoutumiseen on varattu oma alueensa, ja ohjelmasta löytyy myös joogaa ja meditaatiota rauhoittumiseen viikonlopun keskellä. Erityisesti lauantaina illalla on aikaa kierrellä läpi erilaisia elämysohjelmapisteitä oman mielenkiinnon mukaan ja päästä vaikka tanssimaan hyvän musiikin tahtiin koronaturvallisesti.

Sunnuntai

Sunnuntaina vuorossa ovat vertaisverstaat! Johtajatulet tehdään yhdessä, joten vertaisverstaat ovat hetki, joissa jokainen Johtajatulien osallistuja saa halutessaan aloittaa keskustelun itselle tärkeästä aiheesta tai opettaa muille itselleen tuttua taitoa. Vertaisverstas voi myös olla hetki opetella jotain täysin uutta yhdessä.

Osallistujalle vertaisverstaissa on tänä vuonna luvassa mm. hiusten letitystä, jousiammuntaa, tulentekoa tuluksilla, pipon neulontaa, puheen laatimista, karttojen digipiirtämistä, mielen hyvinvointia sekä erilaisia keskusteluja niin partion seksuaalikasvatuksesta, tietoturvasta kuin uhkaavasta ilmastokriisistäkin.