Ilmoittautuminen

Tapahtuma on myyty loppuun ja ilmoittautuminen on päättynyt. Meitä on huikeat 3300 osallistujaa!

Osallistumistietojen muokkaaminen

Omia terveystietoja, ruokavaliotietoja ja saavutettavuuteen liittyviä asioita voi käydä muokkaamassa itse partiorekisteri Kuksassa tai ilmoittamalla siitä osoitteeseen johtajatulet@partio.fi 31.5.2023 saakka.

Partiolainen tai hänen huoltajansa pääsee näkemään omat ilmoittautumistietonsa ja muokkaamaan ilmoittautumista kirjautumalla omilla tunnuksillaan tai huoltajatunnuksillaan Kuksaan (kuksa.partio.fi). Kirjauduttuasi sisään valitse Kuksan etusivun oikeasta yläreunasta sen henkilön nimi, jonka ilmoittautumista haluat tarkastella > Siirry henkilön tietoihin > valitse Tapahtumat-välilehti > Tapahtuman (SP Johtajatulet 2023) oikeassa reunassa Muokkaa-painike.  

Osallistumisen peruminen ja osallistumisen siirtäminen

Tapahtumaan osallistuminen on mahdollista perua, mutta osallistumismaksua ei palauteta. Myöskään sairastumis- tai tapaturmatapauksissa osallistumismaksua ei palauteta, mutta maksun kattamiseksi on mahdollisuus hakea korvausta, ensisijaisesti omasta vakuutusyhtiöstä tai toissijaisesti partiovakuutuksesta (https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/partiovakuutus/). Peruutathan osallistumisen ottamalla yhteyttä projektitoimistoon johtajatulet@partio.fi.

Tapahtumaosallistumisen siirto toiselle tapahtumaosallistujalle on mahdollista 1.4.-1.8.2023. Siirtämisessä noudatetaan osallistujan vaihtamisen ehtoja ja vaihto tehdään erillisten ohjeiden mukaan. Osallistujan vaihtamisen ehdot löytyvät Johtajatulien verkkosivuilta.  Tapahtumaosallistumisen siirtäjä on itse vastuussa korvaavan osallistujan hankkimisesta ja osallistumismaksun hoitamisesta uuden osallistujan kanssa haluamallaan tavalla. Suomen Partiolaiset / Johtajatulet-tapahtumaorganisaatio ei laskuta uutta osallistujaa tai hyvitä maksua alkuperäiselle osallistujalle.  Jos et saa siirrettyä osallistumista toiselle, peruutathan osallistumisen ottamalla yhteyttä projektitoimistoon johtajatulet@partio.fi. Osallistumismaksua ei palauteta.  

Tapahtumaan ilmoittautuminen ja osallistumismaksun maksaminen 

Tapahtuma on myyty loppuun 4.5. ja ilmoittautuminen on päättynyt. 

Osallistumismaksut 

Normaali ilmoittautuminen 5.4.–4.5.2023 

  • Vaeltajaikäiset partiolaiset 105 € + palvelumaksu 2 € (koskee partiolaisia, jotka ovat syntyneet vuosina 2001–2005, vuoden 2023 jäsenmaksu tulee olla maksettuna) 
  • Partiolaiset 125 € + palvelumaksu 2 € (vuoden 2023 jäsenmaksu tulee olla maksettuna) 
  • Muut kuin partiolaiset 145 € + palvelumaksu 2 €
  • Tapahtuman tekijät 90 € + palvelumaksu 2 € (pesti tulee olla voimassa ilmoittautuessa, vuoden 2023 jäsenmaksu tulee olla maksettuna) 

Tapahtuman osallistumismaksu maksetaan Paytrail-maksupalvelun kautta. Palvelumaksu koostuu kuluista, jotka tapahtumanjärjestäjä välittää edelleen maksunvälittäjälle Paytrailille.

Osallistumismaksu sisältää tapahtumassa tarjoiltavan ruuan, ohjelman ja paikalla olevat fasiliteetit. Kaikki tapahtumassa tarjoiltava ruoka on kasvisruokaa. Kuljetukset eivät sisälly osallistumismaksuun. 

Suomen Partiolaiset on sitoutunut tavoittelemaan järjestönä hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä. Tapahtumissa yhtenä merkittävänä päästölähteenä on ruoka, joten konkreettisena toimenpiteenä olemme sitoutuneet tarjoamaan kasvisruokaa. Johtajatulet toteuttaa tätä linjausta. 

Vaeltajaikäisten partiolaisten osallistumismaksu on muita maksuja pienempi. Tähän on saatu tukea Turvallisuuden tukisäätiöltä.

Yhteiskuljetukset  

Kannustamme osallistujia lähtökohtaisesti suosimaan julkista liikennettä ja yhteiskuljetuksia saapuessaan tapahtumaan. Tavoitteena on järjestää Hämeenlinnasta ja Lahdesta perjantai-iltapäivänä ja illalla kuljetuksia Evolle sekä sunnuntaina takaisin. Lisäksi partiopiirit järjestävät yhteiskuljetuksia tapahtumaan eri paikkakunnilta. Kartoitamme ilmoittautumisen yhteydessä kiinnostusta yhteiskuljetuksiin.  Lue lisää yhteiskuljetuksista!

Omalla autolla saapuminen 

Omalla autolla saapuvilta veloitetaan parkkimaksu, joka on 30 euroa per auto. Kannustamme suosimaan kimppakyytejä! Pysäköinti tapahtuu Evolla tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä. Johtajatulille avataan oma kimppakyytiryhmä Facebookiin kevään aikana.
Yksi suurimmista tapahtuman päästölähteistä on osallistujien omilla autoilla saapuminen. Parkkimaksulla haluamme saada jokaisen osallistujan miettimään, mitä vaihtoehtoisia tapoja tapahtumaan saapumisella voisi olla. Tapahtuma-alue asettaa myös rajoituksia tarjottavissa olevien parkkipaikkojen määrälle. Osallistujen harkinta autolla saapumisen vaihtoehdoista ja kimppakyytien hyödyntämisestä auttaa myös tässä.

Kulujen jakautuminen

 

Ruoka: Tapahtumassa tarjottava ruoka sekä sen tarjoilemiseen suoraan liittyvät kulut.
Palvelut: Osallistujien hyvinvointia ja turvallisuutta lisäävät palvelut, jotka eivät liity suoraan ohjelmalliseen sisältöön (esim. jätehuolto, peseytymismahdollisuudet, turvallisuus)
Ohjelma: Varsinaiseen ohjelmalliseen sisältöön liittyvät kulut.
Alue: Tapahtuma-alueeseen ja sillä liikkumiseen liittyvät asiat (esim. alueen vuokra, opasteet, alueen visuaalinen ilme)
Viestintä: Tapahtuman markkinoinnin ja viestinnän kulut.
Järjestelyt: Tapahtuman työntekijän palkkakulut, tapahtumassa käytettävät järjestelmät sekä projektiorganisaation kulut tapahtuman suunnittelussa (esim. kokous- ja matkakulut).