Ehdota seminaariohjelmaa Johtajatulille 2023!

Etsimme pääpuhujia, puhujia ja työpajojen sekä vertaisverstaiden pitäjiä. Ilmoita meille lomakkeella oma ideasi tai kerro, ketä haluaisit kuulla tai mitä taitoja oppia seuraavilla Johtajatulilla.

Pääpuhujat kokoavat kaikki Johtajatulien osallistujat päälavalle. Pääpuheenvuorot tarjoavat monipuolisen kattauksen aiheita ja puhujia Johtajatulien teemoista. Johtajatulien teemat ovat uudistuminen, turvallinen tulevaisuus ja luovuus.

Tapahtuman seminaariohjelmasta osallistuja voi valita itseään kiinnostavat esiintyjät ja aiheet. Seminaariohjelmien optimipituus on 75 minuuttia. Seminaariohjelmaan (poislukien lavaohjelmat) ilmoittaudutaan etukäteen.

Erilaisista puheenvuoroista saa ajatuksia ja oivalluksia. Yksittäisiä puheenvuoroja, paneelikeskusteluja tai haastatteluja.

  • Työpajat ovat vuorovaikutteisia ja liittyvät johtamiseen ja Johtajatulien teemoihin. Työpajat toteutetaan noin 20-30 henkilön ryhmissä.
  • Vertaisverstaat toteutetaan työpajojen kanssa samaan aikaan. Vertaisverstaisiin voi ehdottaa partioaiheisia sisältöjä tai ne voivat sisältää kaikkea venyttelystä oman jaksamisen vahvistamiseen.

Huom! Jos sinulla on useita puhuja- tms. ehdotuksia, täytä jokaisesta erillinen lomake. Kiitos.

Huomioithan myös, että puheenvuorojen ja pajojen pitäjille ei makseta palkkiota.

Jos tulet pitämään vain puheenvuoron tai pajan lauantaina, etkä osallistu muuhun ohjelmaan on päivä sinulle maksuton.

Puheenvuorojen ja pajojen pitäjien osallistuminen Johtajatulille on myös mahdollista, vaikka ei olisikaan partiolainen. Muista siis ilmoittautua mukaan 6.3. lähtien.