Johtajatulien staabi esittäytyy

Johtajatulet eivät loimuaisi ilman hyvää tapahtuman johtamista. Kokeneet ja osaavat johtajamme vetävät tiimejä, jotka vastaavat siitä, että Johtajatulien ohjelma sytyttää eikä kokemus jätä ketään kylmäksi, että palvelu pelaa, kumppanuuksista huolehditaan ja että tapahtumaviestintä saa siivet. Tervetuloa tutustumaan vuoden 2023 Johtajatulien staabiin eli johtoryhmään. Annetaanpa sen esitellä itse itsensä. 

Johtajatulien johtaja Saija Kivelä 

Olen Saija Kivelä Kempeleestä partiolippukunta Samposista. Lippukunnassa toimin akelana Sisiliskot-laumalle ja sudenpentuikäkausivastaavana. Pohjanmaan Partiolaisissa olen nykyisin koulutusohjaajana,  vastuullani ovat johtokolmikon koulutukset. Aiemmin olen ollut muun muassa Pohjanmaan Partiolaisten piirinjohtaja ja partioneuvos. Olin tekemässä uutta peruskirjaa. Projektit ovat olleet aina lähellä sydäntäni ja olenkin toiminut leirinjohtajana Pohjanmaan Partiolaisten Tuisku 2015 -talvileirillä. Muonittaminen on myös lähellä sydäntäni. Viime kesänä olin Kajolla muonitusmestarina ja vastasin Tuikkeen keittiöstä. 

Johtajatulet sytyttivät minussa liekin jo heti ensimmäisellä kerralla. Olen osallistunut kaikille tulille, toki 2021 striimin välityksellä, kun flunssa pilasi mahdollisuudet osallistua livenä. Johtajatulilta odotan partioystävien kohtaamista ja monipuolista ohjelmaa. Olen aiemmilla tulilla ollut todella laadukkaissa työpajoissa, joista olen saanut paljon niin partioon kuin työelämään. Nähdään elokuussa Evolla! 

Johtajatulien johtaja Petri “Pete” Patronen 

Olen Pete Kelopoijista Oulusta. Viimeiset viisi vuotta olen toiminut Pohjanmaan partiolaisten koulutusryhmässä josta neljä puheenjohtajana. Toimin myös aiemmin koulutusohjaajana piirissä vuosituhannen vaihteessa. Olen osallistunut johtajatulille kaksi kertaa. Vuonna 2019 olin osallistujana, ja viimeksi pidin yhdessä partioystäväni kanssa työpajan kaksi kertaa sekä vertaisverstaan. Johtajatulet ovat olleet upea kokemus ja halusin nyt lähteä tekemään ja tuomaan oman panokseni tähän kokemukseen. Haluan staabimme kanssa tarjota rennon kokemuksen johtamispohdintojen äärellä, yhteistä aikaa vanhojen ja uusien ystävien kanssa sekä huippuluokan puheenvuoroja. 

Viestintä- ja markkinointijohtaja Sanniminni Sakari 

Olen Minni Sotungin tuliketuista Vantaalta ja toimin Johtajatulien viestintä- ja markkinointijohtajana. On mahtavaa päästä tekemään Johtajatulia hyvällä porukalla ja haastaa itsensä jälleen uudella tavalla, kuten partion henkeen kuuluu. 

Palvelujohtaja Pia Heiskanen 

Mä oon Pia, asustelen tällä hetkellä Joensuussa. Olen tehnyt erilaisia palveluiden pestejä vuosien varrella ja olen sydämeltäni palvelupartiolainen. Haluan olla tuottamassa elämyksellisiä Johtajatulia palvelujohtajana. 

Palvelujohtaja Eero Pulkkinen 

Olen Eero. Olen pitkänlinjan palvelulainen ja samalla raksa- ja purkuleirien vakiokasvo. Haluan olla luomassa huikeita Johtajatulia ensi kesälle. 

Ohjelmajohtaja Mari “Mekki” Kuusniemi 

Olen Mari Elisa eli Mekki ja nykyinen kotilippukuntani on Viikin Vesikot. Johtajatulilta odotan aikuisten kesken vietettyä partioviikonloppua, vanhojen ja uusien tuttujen tapaamista, kahvilatreffejä sekä berliininmunkkiövereitä. Johtajatulilta odotan sopivassa suhteessa asiaa ja hellivää johtajahuoltoa. Saan itse päättää, kumpaa tarvitsen tänä vuonna enemmän, jotta saan uuttaa virtaa uuteen syksyyn työprojekteissani ja partiossa. 

Ohjelmajohtaja Tarja “Tarzan” Mäkinen 

Olen Tarja eli Tarzan Kuusiston Linnanyrjänistä Lounais-Suomen Partiopiiristä. Partiossa olen saanut olla monessa mukana, oppimassa ja järjestämässä niin tapahtumia, retkiä kuin koulutusta ja kolo kokouksia. Johtajatulilta odotan ajatuksia herättäviä ja toimintaan ohjaavia puheenvuoroja ja työpajoja, unohtamatta rentoa yhdessäoloa ja yhteisöllisyyttä. 

Ohjelmajohtaja Mervi “Tolppa” Varis 

Olen Mervi eli Tolppa Tuluspartiosta Kuopiosta. Partiossa on vuosien varrella tullut tehtyä kaikenlaista lippukuntapesteistä piiripesteihin, mutta sydämeni sykkii vahvimmin partioprojekteille. Viimeisimpänä olen ollut mukana tekemässä Kajoa HaVaLoJämyn (eli hankinnan, varaston, logistiikan ja jälleenmyynnin) päällikkönä. Johtajatulien konseptia ja toteutusta olen fiilistellyt aiempina vuosina osallistujan roolista. On mahtavaa päästä tällä kertaa toteuttamaan tapahtumaa!
Johtajatulilta odotan uusia haasteita, huippua fiiilistä, oivaltamisen iloa, energiaa, innostavia keskusteluja ja yhdessä tekemistä hienolla porukalla. 

Talous- ja kumppanuusjohtaja Jussi Leinonen

Olen Jussi. Mielestäni Johtajatulet on mahtava tapahtuma, joka näyttää partion normaaleista mielikuvista poikkeavan puolen. Lapsien ja nuorten kasvattamisen lisäksi partioliike tarjoaa mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä myös meille entisille nuorille. Tämän vastuualueen toisena parijohtajana pääsen auttamaan muita vastuualueita toteuttamaan omat suunnitelmansa vastuullisesti, tekijöiden jaksamista kunnioittaen ja osallistumismaksuille mahdollisimman paljon vastiketta tarjoten. Henkilökohtaisesti pesti tarjoaa minulle nousujohteisen ja elämäntilanteeseen sopivan tavan antaa takaisin liikkeelle, jolta olen saanut niin paljon. 

Talous- ja kumppanuusjohtaja Jyri-Petteri “Zeip” Paloposki 

Olen Jyri-Petteri eli ZeiP. Olen tehnyt partiossa monenmoista etenkin viestinnän, talouden, digin ja kumppanuuksien saralla, mutta paljolti pysyvän organisaation puolella. Hyppäsin mukaan viime kesän suurleiri Kajon kumppanuustiimiin kesken projektin, joten nyt on kiva päästä alusta pitäen mukaan tapahtuman talous- ja kumppanuuskokonaisuuden vetämiseen. 

Johtajatulet on osallistujakokemuksena elämyksellinen ja toisaalta partion johtajuusosaamisen kehittäjänä ja nostajana meille erityisen tärkeä tapahtuma. Siksi haluankin olla mukana tekemässä upeita Tulia ensi vuodelle. Tulien henki on aivan omanlaisensa verrattuna muihin tapahtumiin, ja odotankin jo innolla, että pääsemme tapaamaan vanhoja ja uusia tuttuja ensi vuoden elokuussa! 

Kokemus- ja osallistujajohtaja Heini Jokinen 

Olen Heini ja kotilippukuntani on Korven Vaeltajat Etelä-Karjalasta. Miun partiopestit ovat vuosia liittyneet partiokoulutuksiin sekä piirihallituksen työskentelyyn. Viimeisimmäksi olen toiminut 3 vuotta Etelä-Karjalan piirinjohtajana. Olen osallistunut jokaisille nykymuotoisille Johtajatulille puhtaasti osallistujana ja Tulet ovat tarjonneet paljon uusia elämyksiä, intoa ja virtaa. On mahtavaa päästä mukaan rakentamaan ensi kesän Tulia ja vuorostani luomaan elämyksiä tarjoavia Tulia muille. Nähdään elokuussa! 

Kokemus- ja osallistujajohtaja Lasse Roiha 

Olen tottunut katselemaan Johtajatulia Suomen Partiolaisten hallituksesta käsin ja aina ihaillut tapahtuman laadukkuutta, kekseliäisyyttä ja hyvää tunnelmaa. Johtajatulien järjestämisellä on jo kiire, mutta kun muu pestitilanteeni pitkästä aikaa sallii isomman projektipestin ja tarjolla oli lempipestini osallistujakokemuksen parissa sekä kokenut ja osaava staabi, oli helppo lähteä mukaan. Odotan siis vauhdikasta, tehokasta ja hauskaa projektia, jonka päässä odottavat jälleen edellisiä upeammat ja elämyksellisemmät Johtajatulet! 

Projektipäällikkö Elina Kamppari, Suomen Partiolaiset

Olen vuoden alusta aloittanut Suomen Partiolaisilla projektipäällikkönä. Toimin Johtajatulien ja syksyllä järjestettävän samoajatapahtuma Explon vastuutyöntekijänä. Olen ollut partiossa pitkään töissä ja tapahtumat ovat olleet mielestäni aina paras osa partiota. Johtajatulet ovat monella tapaa erilainen ja ainutlaatuinen tapahtuma ja siksikin on mahtavaa olla mukana. Uskon, että onnistumme yhdessä staabin kanssa järjestämään ennennäkemättömän upean tapahtuman. Toivon, että paikalle löytää paljon myös ei-vielä-partiolaisia!

Vuoden 2023 Johtajatulien staabi yhteiskuvassa: (oikealta alkaen) Lasse, Pia, Pete, Minni, Saija, Jussi, Tolppa, Tarzan, Eero, Mekki, Zeippi, Elina ja Heini.