Tule kokemaan maailman suurin dialogi – teemana rauha! 

Mitä kaikkea on rauha – omassa mielessä, omissa yhteisöissä, koko maailmassa? Millaiset ajatukset ja teot edistävät rauhaa, ja mitkä lietsovat konflikteja? Onko pysyvä rauha mahdollinen? Miksi? Miten itse rauhoitun kaiken keskellä? 

Saapumalla Johtajatulille sinäkin olet toteuttamassa maailman suurinta dialogia. Tule kokemaan metsän kokoinen keskustelu teemasta RAUHA. Keskustelun fasilitoi Erätauko-säätiö 

Erätauko on tapa käydä rakentavaa yhteiskunnallista keskustelua niin, että mukaan saadaan eri lähtökohdista tulevat ihmiset tasavertaisesti – ja mukaan saadaan myös heidät, jotka yleensä jäävät herkästi keskusteluiden ulkopuolelle. Johtajatulilla maailman suurin dialogi toteutetaan sunnuntaiaamun yhteisessä ohjelmassa: ohjatuista pienryhmäkeskusteluista syntyy ajattelua avartava suuri kokemus.  

Erätauko-säätiön tarkoituksena on yhdessä muiden dialogista kiinnostuneiden tahojen kanssa muuttaa keskustelukulttuuri Suomessa rakentavammaksi, vähentää yhteiskunnan jakautumista ja lisätä ihmisten osallisuutta yhteiskuntaan.