Ehdota työpajaa Johtajatulille 2023

Johtajatulet on johtajuuden metsäseminaari Hämeenlinnan Evolla.
Johtajatulien teemat ovat tänä vuonna uudistuminen, turvallinen tulevaisuus ja luovuus.

Etsimme Johtajatulille työpajojen sekä vertaisverstaiden pitäjiä. Ne toteutetaan lauantaina 26. elokuuta kolmena ajankohtana.

Osallistujat voivat valita etukäteen itseään kiinnostavat esiintyjät ja aiheet. Seminaariohjelmien optimipituus on 75 minuuttia. Seminaariohjelmaan ilmoittaudutaan etukäteen.

Ehdota tällä lomakkeella itseäsi tai kerro, ketä haluaisit kuulla tai mitä taitoja oppia Johtajatulilla!

  • Työpajat ovat vuorovaikutteisia ja liittyvät johtamiseen ja Johtajatulien teemoihin. Työpajat toteutetaan noin 20-30 henkilön ryhmissä.
  • Vertaisverstaat toteutetaan työpajojen kanssa samaan aikaan. Vertaisverstaisiin voi ehdottaa partioaiheisia sisältöjä tai ne voivat sisältää kaikkea venyttelystä oman jaksamisen vahvistamiseen.

Huom! Jos sinulla on useita paja- tai verstasehdotuksia, täytä jokaisesta erillinen lomake! Lähetä ehdotuksesi 7.5. mennessä.

Jotain ihan muuta? Toiveet ja unelmat seminaariohjelman suhteen voit laittaa Tarzanin eli Tarja Mäkisen (ohjelmajohtaja – seminaariohjelma) sähköpostiin tarja.makinen@partio.fi.

Huomioithan myös, että pajojen pitäjille ei makseta palkkiota.

Jos tulet pitämään vain puheenvuoron tai pajan lauantaina, etkä osallistu muuhun ohjelmaan on päivä sinulle maksuton.

Puheenvuorojen ja pajojen pitäjien osallistuminen Johtajatulille on myös mahdollista, vaikka ei olisikaan partiolainen. Muista siis ilmoittautua mukaan tapahtumaan 4.5 mennessä.

Ehdota työpajaa tai vertaisverstasta!