Ilmoittautumisohje

Johtajatulille ilmoittaudutaan Partion jäsenrekisteri Kuksassa.
Huomioithan, että osallistumismaksu maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen  

Early bird -ilmoittautuminen alkaa maanantaina 6.3.2023 ja päättyy tiistaina 4.4. klo 23.59. Normaali ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 5.4.2023 ja päättyy torstaina 4.5.2023 klo 23.59. Ilmoittautumista ei kannata jättää viimeiseen hetkeen. 

Ilmoittautumiseen tarvitaan PartioID 

Partiolaisen ilmoittautumiseen tarvitaan PartioID-tunnus. Alaikäisen osallistujan ilmoittautumisen tekee aina hänen huoltajansa, jolla pitää olla oma huoltajan PartioID. Jos PartioID:si on unohtunut tai sen kanssa on ongelmia, ota yhteyttä lippukuntasi jäsenrekisterinhoitajaan. Katso ohje PartioID:n luomiseen ja huoltajan ohje PartioID:n käyttöön.

Muut kuin partiolaiset pääsevät ilmoittautumaan tapahtumaan ilman PartioID:tä saman ilmoittautumislinkin kautta.

Jos huoltaja ilmoittaa samalla kertaa sekä partiolaisia että ei-partiolaisia huollettavia, käytetään samaa ilmoittautumislinkkiä. Ei-partiolaista ilmoittaessa huoltaja ei voi kuitenkaan olla kirjautuneena sisään partiorekisteri Kuksaan eli ennen ei-partiolaisen ilmoittamista huoltajan pitää kirjautua ulos omilla Kuksan huoltajatunnuksillaan saadakseen näkyviin ei-partiolaisen ilmoittamisvaihtoehdon. 

Ilmoittautumisessa tulee vastata jokaiseen kohtaan totuudenmukaisesti ja harkiten. Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia. Mikäli kaikkia pakollisia kohtia ei ole täytetty, ilmoittautumista ei pysty lähettämään. Vaillinaiset tiedot näkyvät lomakkeen alkuosassa lomakkeen lähetyksen epäonnistuttua. Täydennä puuttuvat tiedot, ja lähetä lomake uudelleen. 

Osallistumismaksun maksaminen 

Osallistumismaksu maksetaan heti ilmoittautuessa. Jokainen osallistuja ilmoitetaan ja maksetaan erikseen. Jos maksu keskeytyy jostain syystä, tulee ilmoittautuminen tehdä uudelleen alusta alkaen. Ilmoittautuminen tulee voimaan vasta, kun järjestelmä vahvistaa ilmoittautumisen maksetuksi maksun jälkeen. Ethän siis sulje selainta, ennen kuin maksu on vahvistettu.  

Älä vaihda osallistumismaksuvaihtoehtoja enää sen jälkeen, kun olet painanut “Laske kokonaishinta” -nappia. Mikäli valinta pitää korjata, aloita lomakkeen täyttäminen kokonaan alusta. 

Leirin osallistumismaksu maksetaan Paytrail-maksupalvelun kautta. Paytrail näkyy myös maksajan tiliotteella maksun vastaanottajana riippumatta siitä, minkä maksutavan on valinnut. Jokaiseen ostoon lisätään 2 euron palvelumaksu. Palvelumaksu koostuu kuluista, jotka tapahtumanjärjestäjä välittää edelleen maksunvälittäjälle Paytrailille. Lue lisää maksutavoista.

Osallistumismaksut 

Early bird -ilmoittautuminen 6.3.–4.4.2023 

  • Vaeltajaikäiset partiolaiset 70 € + palvelumaksu 2 € (koskee partiolaisia, jotka ovat syntyneet vuosina 2001–2005, vuoden 2023 jäsenmaksu tulee olla maksettuna) 
  • Partiolaiset 90 € + palvelumaksu 2 € (vuoden 2023 jäsenmaksu tulee olla maksettuna) 
  • Muut kuin partiolaiset 115 € + palvelumaksu 2 €
  • Tapahtuman tekijät 90 € + palvelumaksu 2 € (pesti tulee olla voimassa ilmoittautuessa, vuoden 2023 jäsenmaksu tulee olla maksettuna) 

Normaali ilmoittautuminen 5.4.–4.5.2023 

  • Vaeltajaikäiset partiolaiset 105 € + palvelumaksu 2 € (koskee partiolaisia, jotka ovat syntyneet vuosina 2001–2005, vuoden 2023 jäsenmaksu tulee olla maksettuna)) 
  • Partiolaiset 125 € + palvelumaksu 2 € (vuoden 2023 jäsenmaksu tulee olla maksettuna) 
  • Muut kuin partiolaiset 145 € + palvelumaksu 2 €
  • Tapahtuman tekijät 90 € + palvelumaksu 2 € (pesti tulee olla voimassa ilmoittautuessa, vuoden 2023 jäsenmaksu tulee olla maksettuna) 

Tapahtumaan ilmoittautujan tiedot  

Partiolaisten perustiedot tulevat lomakkeelle automaattisesti. Tarkasta, että tiedot ovat oikein. Mikäli tiedoissa on puutteita tai ne ovat muuttuneet, voit tehdä muutoksia tietoihin Muokkaa-painikkeen kautta. Muista tallentaa muutokset Tallenna henkilö -painikkeesta. 

Tarkista, että ilmoitettava henkilö on valittu oikein yläpuolella olevasta alasvetovalikosta. Huomioi tämä erityisesti, jos teet huoltajana huollettavan ilmoittautumisen. Alasvetovalikosta tulee aina olla valittuna osallistujan nimi. 

Valitse Taho, jota edustaa -valikosta se taho, jota edustat tapahtumassa. Ei-partiolaisilla ei ole tätä vaihtoehtoa. 

Kuvauslupa 

Pääset tässä kohtaa antamaan tai kieltämään kuvausluvan. Huomioi, että ne osallistujat, joilla kuvauslupa ei ole sallittu, saavat huiviin kiinnitettävät merkit, jotka tulee pitää näkyvällä paikalla tapahtuman ajan. Näin kuvaajat tietävät olla kuvaamatta henkilöä.  

Osallistumistiedot ja -maksut 

Valitse Osallistun tapahtumaan -kohdassa oletko vaeltajaikäinen partiolainen, partiolainen, muu kuin partiolainen tai tapahtuman tekijä. Mikäli ilmoitit olevasi tekijä, ilmoita seuraavassa kohdassa pestisi ja pestaajasi nimi.  

Vapaaehtoinen lahjoitus Partion ystävien rahastoon 

Partion ystävät -rahaston avulla tuemme jäsenmaksuvapautuksilla ja leiristipendeillä lapsia ja nuoria, joilla ei taloudellisista syistä ole mahdollisuutta harrastaa. Jos sinulla on mahdollisuus auttaa, voit lahjoittaa samalla kun maksat tapahtuman osallistumismaksun. Vaihtoehdot ovat 10 euroa, 25 euroa ja 65 euroa. 

Ruokavaliotiedot 

Kasvisruuan tarjoaminen on tehokkain yksittäinen ilmastotoimi, jonka voimme tehdä omin voimin. Siksi kaikki tapahtumassa tarjottava ruoka on laktoositonta kasvisruokaa (Lakto-ovo-kasvisruokaa, johon kuuluvat kasvikunnan tuotteiden lisäksi maitotuotteet ja kananmuna). Näitä ruokavalioita ei siis tarvitse ilmoittaa erikseen. Muut ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa mahdollisimman tarkasti. Ruokavaliota ja -allergioita koskevia tietoja voi muokata omatoimisesti Kuksassa 31.5.2023 saakka. Mikäli koet, että ruokavaliosi on sen verran haastava / kaipaa lisäselvitystä / sinun on helpompi toimittaa ”saa syödä”-lista, voit jättää lomakkeen kohdat kokonaan rastittamatta ja kertoa ruokavaliostasi omin sanoin viimeisessä lisätietoa-kentässä.  

Erityistarpeet 

Tähän kohtaan tulee kirjata asiat, jotka vaikuttavat terveyden puolesta osallistujan arkeen ja jotka lääkinnän on tärkeää tietää. Tieto menee tapahtuman viralliselle ammattilaisista koostuvalle lääkinnälle, sekä projektitoimistolle ja niitä käytetään vain tarvittaessa. Omia terveystietoja voi käydä muokkaamassa omatoimisesti Kuksassa 31.5.2023 saakka.  

Tähän kohtaan tulee kirjata myös saavutettavuuteen ja esteettömyyteen liittyvät asiat, jotta pystymme luomaan tapahtumasta mahdollisimman helposti saavutettavan. Tieto menee tapahtuman saavutettavuudesta vastaaville henkilöille sekä projektitoimistolle. Tässä kohdassa on hyvä ilmoittaa mahdollisesta avustajasta.  

Saapuminen tapahtumaan 

Sillä on väliä, miten Johtajatulille saavutaan. Kuljetukset ja etenkin yksityisautoilu Evolle kattavat merkittävän osan koko tapahtuman päästöistä, ja niiden vähentämiseksi tarvitaan yhteistyötä. Voisitko valita auton sijaan pyörän, yhteiskuljetuksen tai kimppakyydin? 

Kartoitamme ilmoittautumisen ohessa toiveita paikkakuntakohtaisille yhteiskuljetuksille, sekä sitä, paljonko busseja tilaamme sukkuloimaan Hämeenlinnan juna-aseman ja Evon välillä. Vastaamalle et siis vielä ilmoittaudu lopullisiin yhteiskuljetuksiin, vaan vaikutat siihen mistä, mihin aikaan ja kuinka paljon yhteiskuljetuksia tullaan järjestämään.

Omalla autolla tai kimppakyydillä saapuminen on mahdollista, mutta huomioithan sen, että perimme jokaisesta autosta pysäköintimaksun. Näin laskemme autoilun päästöjä sekä varmistamme sen, että tilaa riittää jokaiselle, jolle yhteiskyydillä saapuminen ei ole mahdollista. 

Valitse lomakkeella se vaihtoehto, jota pidät tässä vaiheessa todennäköisimpänä. 

Ehdot ja luvat 

Tässä kohdassa hyväksyt tapahtuman Ilmoittautumis-, osallistumis- ja peruutusehdot ja koronaviruksen riskit partiotoiminnassa.  

Tässä kohtaa pääset sallimaan tai kieltämään partioon ja tuleviin Johtajatuliin liittyvän markkinoinnin. 

Ilmoittautumisen vahvistaminen osallistumismaksun maksamalla 

Tapahtuma maksetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä. Voit valita verkkopankkimaksamisen, yleisimmät luottokortit tai osamaksun (Lasku- tai osamaksuvaihtoehdon tarjoaa Walley, joka on Collector Bank Ab:n omistama maksuratkaisu). Jos maksu keskeytyy jostain syystä, tulee ilmoittautuminen tehdä uudelleen alusta alkaen. Ilmoittautuminen tulee voimaan vasta kun järjestelmä vahvistaa ilmoittautumisen maksun maksamisen jälkeen.  

Tietojen muokkaus jälkikäteen 

Omia terveystietoja sekä ruokavaliotietoja voi käydä muokkaamassa itse partiorekisteri Kuksassa tai ilmoittamalla siitä osoitteeseen johtajatulet@partio.fi 31.5.2023 mennessä.  

Partiolainen tai hänen huoltajansa pääsee näkemään omat ilmoittautumistietonsa ja muokkaamaan ilmoittautumista kirjautumalla omilla tunnuksillaan tai huoltajatunnuksillaan Kuksaan (kuksa.partio.fi). Kirjauduttuasi sisään valitse Kuksan etusivun oikeasta yläreunasta sen henkilön nimi, jonka ilmoittautumista haluat tarkastella > Siirry henkilön tietoihin > valitse Tapahtumat-välilehti > Tapahtuman (SP Johtajatulet 2023) oikeassa reunassa Muokkaa-painike.  

Ei-partiolainen pääsee muokkaamaan ilmoittautumistaan samasta linkistä, josta on ilmoittautunut, käyttäen vahvistusviestissä olevaa ilmoittautumistunnustaan.