Osallistujat

Johtajatulet on viikonlopun mittainen metsäretkille kaikille yli 18-vuotiaille, jotka haluavat pelastaa maailman paremmalla johtamisella. Vaikka meistä Johtajatulien retkeilijöistä moni on partiolainen (tai ehkä joskus ollut), moni tulee myös aivan muista taustoista. Tulilla titteleillä ei ole valtaa, vaan partiojohtaja ja toimitusjohtaja oppivat yhdessä toisiltaan.

Kaksi hymyilevää henkilöä poseeraa kameralle metsässä.
Kuva: Mari Lehtisalo

Jos Johtajatulet kiinnostavat, jokin seuraavista kuvauksista saattaa ehkä sopia sinuun:

  • Kaipaat inspiraatiota elämääsi, irtiottoa arjestasi tai uusia kokemuksia ja ihmisiä ympärillesi.
  • Toimit järjestössä ja tahdot kehittää itseäsi ja osaamistasi.
  • Olet työelämässä ihmisten tai asioiden johtaja.
  • Metsäretki elokuussa hyvien ystävien ja kiinnostavien asioiden äärellä kiinnostaa.
  • Olet vähän miettinyt, että mitä ihmettä se partiossa oleva kaverisi siellä aina puuhaa.
  • … ei mikään yllä olevista, mutta silti jotenkin kiinnostaa!

Juuri sinä olet tervetullut Johtajatulille. Tule ja sytytä kipinäsi!

Sovinko minä mukaan?

Teemme Johtajatulilla töitä sen eteen, että sinun olisi helppoa nauttia metsäretkestä ja paremman johtajuuden opettelusta. Huolehdimme saavutettavuudesta, josta voit lukea lisää täältä.

Johtajatulilla riittää, että sinulla on avoin mieli ja tiedät pärjääväsi telttailemassa viikonlopun ajan. Me tarjoamme sinulle ruuan, kahvin ja lämpimän suihkun – sekä maailmanluokan puheita, yhteisöllisyyttä, elämyksiä ja lupauksen paremmasta maailmasta.

Johtajatulet on partiotapahtuma

Mutta Johtajatulet ei ole vain partiolaisten tapahtuma. Partio näkyy Johtajatulia kantavissa arvoissa, elokuisessa metsässä sekä tavassa saada yllättäviäkin asioita onnistumaan yhteistyön voimalla.

Partiossa haluamme pelastaa maailman ja kasvattaa yhteiskuntaan vastuuntuntoisia, aktiivisia ja itsenäisesti ajattelevia ihmisiä. Siksi tarjoamme kaikille johtajuudesta ja maailman muuttamisesta kiinnostuneille tilan ja ajan keskustella ja oppia yhdessä. Juuri sinulla on jotain tietoja ja taitoja, joita me muut voisimme oppia.

Ja ei, emme tähtää siihen, että kaikki Johtajatulille tulevat liittyvät heti seuraavana arkimaanantaina partioon. Emme tietenkään pane pahaksemme, jos näin käy, sillä partio kuuluu kaikille.