Saapuminen tapahtumaan

Kannustamme osallistujia lähtökohtaisesti suosimaan julkista liikennettä ja yhteiskuljetuksia saapuessaan tapahtumaan.

Yhteiskuljetukset  

Tapahtumaan järjestetään runsaasti yhteiskuljetuksia eri puolilta Suomea. Liput ovat myynnissä reitistä riippuen 15.6. tai 11.8. saakka. Osaan kuljetuksista on myynnissä vain tietty määrä paikkoja, joten oma lippu kannattaa hankkia pian!

Mikäli lippukuntanne tai muu taho järjestää oman yhteiskuljetuksen, olkaa asiasta yhteydessä mahdollisimman pian Johtajatulien projektitoimistoon: johtajatulet@partio.fi.

Omalla autolla saapuminen 

Omalla autolla saapuvilta veloitetaan parkkimaksu, joka on 30 euroa per auto. Kannustamme suosimaan kimppakyytejä! Johtajatulille avataan oma kimppakyytiryhmä kesän aikana.

Pysäköintilippu tulee hankkia ennen tapahtumaa verkkokaupasta. Pysäköinti tapahtuu Evolla tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä.

Yksi suurimmista tapahtuman päästölähteistä on osallistujien omilla autoilla saapuminen. Parkkimaksulla haluamme saada jokaisen osallistujan miettimään, mitä vaihtoehtoisia tapoja tapahtumaan saapumisella voisi olla. Tapahtuma-alue asettaa myös rajoituksia tarjottavissa olevien parkkipaikkojen määrälle. Osallistujen harkinta autolla saapumisen vaihtoehdoista ja kimppakyytien hyödyntämisestä auttaa myös tässä.