Kimppakyydit

Johtajatulet tekee yhteistyötä suomalaisen Kimppakyydit-palvelun kanssa. Palvelussa käyttäjät voivat tarjota ja etsiä omalle reitilleen sopivia kimppakyytejä. Palvelun käyttö on ilmaista, ja sen avulla voidaan pienentää yksittäisen osallistujan hiilijalanjälkeä liikkumisen osalta, jakaa yksittäisten ajoreissujen polttoainekustannuksia, varmistaa sujuva tapahtumaan saapuminen ja sieltä poistuminen tapahtuma-alueelle saapuvien henkilöautojen kokonaismäärää pienentämällä.

Tiivistetyt ohjeet Kimppakyydit-palvelun käyttöön:

Siirry ensin Kimppakyydit-palveluun ja rekisteröidy:

 

Tarjotaksesi kyytiä Johtajatulille

 • Klikkaa ”Tee uusi kyyti-ilmoitus”.
 • Kirjoita “Määränpää”-kenttään “Ruuhijärventie 3, 16970 Hämeenlinna” ja valitse se osoitekentän alle tulevalta listalta.
 • Täytä muut tiedot. Huomioi, että tarkat ajankohtaa koskevat tiedot ovat vapaaehtoisia, ja muutenkin kannattaa laatia kyyti-ilmoitus niin, että kyydistä mahdollisesti kiinnostuneet uskaltavat ottaa sinuun yhteyttä.
 • Klikkaa “Tarkista”, ja jos tiedot kunnossa, klikkaa “Julkaise”.
 • Odota yhteydenottoja puhelimella tai sähköpostilla ja sovi kyydeistä. Voit käydä kuittaamassa sopimasi kyydit Kimppakyydit-palvelussa, niin tiedot säilyvät myös Omat kyydit -listallasi (ks. palvelun valikko)

Huom! Voit myös tehdä samalla tavalla kyytipyynnön, jolloin palveluun sinua myöhemmin päätyvät ja samalta suunnalta Johtajatulille tulossa olevat autoilijat voivat tarjota sinulle kyytiä.

Etsiäksesi kyytiä Johtajatulille

 • Klikkaa kyytihaku auki yläpalkin suurennuslasi-ikonista (mobiilissa palveluvalikossa).
 • Kirjoita “Määränpää”-kenttään “Ruuhijärventie 3, 16970 Hämeenlinna” ja valitse se osoitekentän alle tulevalta listalta. Huom! Palveluun avataan myöhemmin Johtajatulet-ilmoitus, josta pääsee myös suoraan hakutuloksiin.
 • Selaa tapahtumaan jo tarjottuja tai pyydettyjä kyytejä. Tarkastele etenkin reittejä, jotka kulkevat edes jokseenkin läheltä omaa paikkakuntaasi, ja ole yhteydessä kyydin tarjoajiin selvittääksesi, sopisiko noutopaikkasi kyseisen autokunnan reitille. Ilmoittajan palveluasetuksista riippuen näet suoraan hänen puhelinnumeronsa ja/tai sähköpostiosoitteensa, tai sinun pitää lähettää hänelle ensin kyytiehdotus palvelun kautta.
 • Voit laittaa “Lähtöpaikka”-kenttään oman osoitteesi, jos haluat rajata haun vain kyyteihin, jotka lähtevät samasta kaupungista (20 km säteeltä).
 • Huomioi, että jos voit tulla joko omalla autolla tai toisen kyydissä, voit katsoa sekä kyytitarjouksia että -pyyntöjä. Myös ilmoituksesta näkee, jos ilmoittajalle sopii kumpi tahansa vaihtoehto – tällöin ilmoituksen ylänurkassa on sekä auton että matkustajan kuva.
 • Sopikaa autokunnan kanssa keskenänne aikatauluista ja kustannusten jaosta.

Huom! Voit myös etsiä samalla tavalla kyytipyyntöjä, jos palveluun sinua ennen päätyneet ja samalta suunnalta Johtajatulille tulossa olevat kyydin tarvitsijat ovat jo tehneet palveluun kyyti-ilmoituksia.

Johtajatulet-tapahtumalle on asetettu kunnianhimoinen päästövähennystavoite, joka vaatii tapahtumaan liittyvän liikenteen päästöjen vähentämistä aiemmista vuosista. Ole osa vastuullista tapahtumaa rakentavaa osallistujajoukkoa ja käytä kimppakyytejä!

Mikäli palvelun käytössä esiintyy ongelmia, olethan yhteydessä joko suoraan Kimppakyydit-palvelun tarjoajiin, tai tapahtuman Vastuullisuuspäälliköihin.

Kimppakyydit asiakaspalvelu
https://kimppakyydit.com/feedback

Johtajatulet 2023 –tapahtuman vastuullisuuspäälliköt
Leo Norilo, leo.norilo@partio.fi
Viivi Sydänlammi, viivi.sydanlammi@partio.fi