Ilmoittautumisvahvistus

Tämä vahvistus pitäisi tulla ilmoittautumisen jälkeen osallistujan sähköpostiosoitteeseen. Vahvistuksen lähtemisessä on ollut ongelmia. Mikäli vahvistusta ei kuulu, voit lukea viestin tästä. Mikäli sait Paytrailin vahvistusviestin maksun onnistumisesta, on ilmoittautumisesi kunnossa.

 

Tervetuloa metsäretkelle johtajuuteen!

Moi

Mahtavaa, että olet mukana!

Tänä vuonna keskitymme Johtajatulilla erityisesti luovuuteen, uudistumiseen ja turvalliseen tulevaisuuteen. Lue lisää tämän vuoden teemoista

Tarvittaessa voit muokata ilmoittautumistietojasi partiorekisteri Kuksassa 4.5. saakka. Terveys- ja saavutettavuustietoja on mahdollista muokata 31.5. saakka  Jos sinulla on olemassa PartioID-tunnus, käytä kirjautumiseen sitä. Jos sinulla ei ole PartioID-tunnusta, käytä ilmoittautumistunnustasi, joka on

Tapahtuman ilmoittautumis-, osallistumis- ja peruutusehdot ovat luettavissa tapahtuman verkkosivuilta.

Ennen tapahtumaviikonloppua lähetämme sinulle vielä lisätietoa tapahtumasta osallistujakirjeiden muodossa. Tulevista osallistujakirjeistä löydät mm. pakkauslistan ja tietoa tapahtuman työpajailmoittautumisesta. Ennen tapahtumaa julkaistaan myös kattava osallistujanopas.

Tilaa Johtajatulien tuotteita!
Tilaa Johtajatulet 2023 -tapahtumatuotteet nyt Johtajatulet Storesta. Tutustu valikoimaan ja tilaa ennakkoon – kaikkia tuotteita ei ole myynnissä elokuussa Johtajatulilla.

Ota kanavat seurantaan
Kerromme Johtajatulista lisää somessa sekä nettisivuillamme. Ota siis seurantaan meidät Instagramissa ja Facebookissa @johtajatulet, ja nettisivuilla johtajatulet.fi.

Kaverille kans!
Johtajatulilla olemme yhdessä itseämme varten. Metsässä tunnelma on korkeammalla ystävien kanssa, ja metsässä riittää tilaa myös rauhoittumisen hetkille. Vinkkaa Johtajatulista myös tutuillesi partiossa ja partion ulkopuolella ja pyydä heitä mukaan metsäretkelle johtajuuteen!

Vinkkaa puhujaa
Puhujat ja työpajat ovat tärkeä osa Johtajatulien kokemusta – kerro meille, keitä sinä haluaisit kuulla Evon metsissä! Ehdota puhujia ja työpajavetäjiä!

Haluatko olla toteuttamassa Johtajatulia?
Onnistuakseen Johtajatulet kaipaa paljon tekijöitä, ja mukaan mahtuu vielä. Johtajatulilla on paljon eritasoisia tehtäviä valokuvaamisesta vastuullisuuteen ja sähkötöistä hyvinvointiohjelmaan. Lisätietoa ja hakuohjeet löydät Avoimet pestit -sivuilta.

Tapahtuman rakentaminen ja purkaminen
Tapahtuman rakennusleiri järjestetään kaksiosaisesti. Viikonloppuraksa on 18-19.8. ja arkiraksa 20.-25.8. Tapahtuman purkaminen alkaa sunnuntaina 27.8 tapahtuman päättymisen jälkeen ja jatkuu tiistaille 29.8. Ilmoittautuminen rakennus- ja purkuleirille avataan touko-kesäkuun vaihteessa.

Kysyttävää?
Jos sinulla tulee kysymyksiä ennen osallistujakirjeitä, tutustu kattavaan Usein kysytyt kysymykset -listaukseen tai ole matalalla kynnyksellä meihin yhteydessä laittamalla sähköpostia osoitteeseen johtajatulet@partio.fi.

Tulisin terveisin
Johtajatulien tekijät